امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

حرفه حسابرسی

حرفه حسابرسی دسته: حسابداری
بازدید: 56 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 15 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 16

تحقیق حرفه حسابرسی در 16 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc

قیمت فایل فقط 13,000 تومان

خرید

تحقیق حرفه حسابرسی در 16 صفحه word  قابل ویرایش با فرمت doc


فهرست مطالب

مقدمه

برنامه ریزی حسابرسی

آموزش حرفه ای در مؤسسات حسابرسی

استمرار آموزش- واكنش حسابرسان نسبت به تحولات حرفه

نوسانات فصلی كار حسابرسان مستقل

تنظیم طرح كلی حسابرسی

برنامه های حسابرسی

متناسب سازی برنامه حسابرسی

بودجه های زمانی كار حسابرسی

خلاصه گزارشگری

لیست حقوق و دستمزد 

منابع و مآخذ


مقدمه

وجود اطلاعات مالی قابل اتكا ، لازمه بقای جامعه امروزین است. فرد سرمایه گذاری كه تصمیم به خرید یا فروش سهام می گیرد، بانكداری كه در مورد تأیید یك تقاضای وام تصمیم می گیرد، و دولت برای وصول درآمد مالیات متكی بر اظهارنامه های مالیاتی، همگی بر اطلاعاتی اتكا می كنند كه توسط دیگران تهیه شده است. در بسیاری از این موارد، هدفهای تهیه كنندگان این اطلاعات ، با هدفهای استفاده كنندگان از آن مغیر است. نیاز به وجود حسابرسان ، مستقل در چنین استدلالی مستتر است، یعنی افرادی با صلاحیت و صداقت حرفه ای كه بتواند مشخص كنند اطلاعات مالی كه بر آن اتكا می شود تصویری مطلوب و كامل از واقعیت امر است یا خیر.

بیشتر مؤسسات حسابرسی به شكل تضامنی اداره می شوند، هر چند كه یك حسابرس مستقل می تواند در مؤسسه انفرادی خود یا در یك شركت حرفه ای به كار حسابرسی بپردازد. شكل تضامنی در مقایسه با مؤسسه انفرادی دارای مزایای فراوانی است. هنگامی كه دو یا چند حسابرس یا یكدیگر همكاری می كنند، امكان این كه هر یك در كاری تخصص یابند افزایش می یابد و نوع میزان خدمات ارائه شده به صاحبكاران، مانند برنامه ریزی مالیاتی و خدمات مشاوره مدیریت، نیز ممكن است گسترش یابد. همچنین برای حسابرسان واجد شرایطی كه در استخدام مؤسسه می باشند این امكان به وجود می آید كه به سمت شریك مؤسسه ارتقا یابند. به وجود آوردن فرصت مشاركت برای كاركنان، یكی از عوامل  مهم جلب همكاری و حفظ افراد با لیاقت توسط مؤسسات حسابرسی است. شكل تضامنی مؤسسه حسابرسی، از راه تبادل نظر و بحث های شركا درباره مشكلات حسابرسی و مسایل روز نیز فرصت هایی را برای رشد حرفه به وجود می آورد.

برنامه ریزی حسابرسی

حسابرسان ، ابتدا به ساكن صاحبكار جدیدی را نمی پذیرند و بی مقدمه برای "شروع رسیدگی ها" به محل كار وی نمی روند. اولین استاندارد اجرای عملیات حسابرسی چنین مقرر می دارد:



علاوه بر این ف استاندارد حسابرسی برنامه رزی و سرپرستی نیز راهنمایی های لازم جهت برنامه ریزی كافی در هر كار حسابرسی را برای حسابرسان ارائه كرده است.

برنامه ریزی كافی به معنای این است كه در مورد صابحكار جدید قبل از قبول كار تحقیق شود، درباره فعالیت آن شناخت لازم كسب گردد و برای سازماندهی ، یكنواخت سازی و تنظیم برنامه كار حسابرسان طرحی كلی تنظیم شود. گرچه مقدار زیادی از برنامه ریزی حسابرسی قبل از شروع رسیدگیها انجام می شود، اما كار برنامه ریزی در تمام طول حسابرسی ادامه می یابد. هرگاه در طول حسابرسی با مشكلی برخورد شود، حسابرسان باید برای رفع آن برنامه ریزی كنند. برای مثال ، اگر نقاط ضعفی در سیستم كنترل داخلی صاحبكار كشف شود، حسابرسان باید برای رسیدگی های خود روش هایی را برنامه ریزی كنند كه آنان را متقاعد سازد این ضعفها سبب اشتباهات با اهمیتی در صورتهای مالی نشده است. بطور خلاصه ، فرآیند برنامه ریزی با تصمیم به قبول صاحبكار جدید شروع می شود و تا امضا و تحویل گزارش حسابرسی ادامه
می یابد.

آموزش حرفه ای د رمؤسسات حسابرسی

یكی از مشكلات عمده در حرفه حسابرسی، همگامی با تحولات جاری حرفه است. نحوه عملیات جدید در فعالیت های تجاری؛ استانداردهای جدید حسابرسی، مقرارت جدید بورس اوراق بهادار و استانداردهای جدید حسابداری مالی، و تغییرات قوانین مالیاتی تنها چند نمونه از عواملی است كه ایجاب می كند اعضای این حرفه ، هموراه دانش فنی خود را به روز كنند.

سیستم كنترل كیفیت هر مؤسسه حسابرسی باید به گونه ای باشد كه اطمینان دهد كاركنان حرفه ای همواره در جریان آخرین تحولات فنی حرفه قرار می گیرند. بیشتر مؤسسات بزرگ حسابرسی به منظور برآوردن این نیاز، یك بخش جداگانه برای آموزش حرفه ای ایجاد می كنند.

بخش آموزش حرفه ای، سمینارها و برنامه های آموزشی گوناگونی را برای كاركنان مؤسسه ارائه می كند. برنامه هر یك از این آموزشها، متناسب با نیازه و مسئولیت های شركت كنندگان تدوین می شود. برای مثال، شركا ممكن است در برنامه هایی شركت كنند كه بر محور سیاست های مؤسسه در مورد كنترل كیفیت حسابرس یا راه های به حداقل رساندن خطرات دعاوی حقوقی احتمالی متمركز باشد. از طرف دیگر، برنامه های آموزشی كمك حسابرسان می تواند شامل روش های رسیدگی با استفاده از كامپیوترهای كوچك مؤسسه باشد. بخش آموزش حرفه ای علاوه بر ارائه برنامه های آموزشی، معمولاً خبرنامه هفتگی یا مجله ماهانه ای برای توزیع بین كاركنان مؤسسه و سایر افراد علاقه مند ، منتشر می كند.

اغلب مؤسسات كوچك حسابرسی كه داشتن یك بخش آموزش حرفه مستقل برای آنان مقدور نیست به دور هم گرد آمده و تشكیل مجتمع های مؤسسات حرفه ای را داده اند. این مجتمع ها، برنامه آموزشی را تدوین و اجرا می كنند، اطلاعات مربوط به موضوعات و مطالب فنی را انتشار می دهند، و به دیگر فعالیت های حرفه ای لازم برای جوابگویی به نیزهای مؤسسات عضو می پردازند. از آنجا كه هزینه فعالیت های مجتمع بین اعضای آن سرشكن می شود، مؤسسات عضو می توانند با تحمل هزینه ای ناچیز از بیشتر مزایای یك بخش آموزش حرفه ای مستقل برخوردار شوند.

قیمت فایل فقط 13,000 تومان

خرید

برچسب ها : حرفه حسابرسی , تحقیق حرفه حسابرسی , دانلود حرفه حسابرسی , دانلود تحقیق حرفه حسابرسی , تحقیق درباره حرفه حسابرسی , دانلود حرفه حسابرسی , پژوهش حرفه حسابرسی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر