امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

تحقیق اسفندیار احمدیه

تحقیق اسفندیار احمدیه دسته: تاریخ و ادبیات
بازدید: 83 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 6 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 6

نگاهى به آثار استاد اسفندیار احمدیه موزه هنرهاى دینى امام على (ع)

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

*تحقیق اسفندیار احمدیه*


اسفندیار احمدیه متولد ۱۳۰۷ در محله پامنار تهران است. او به مدت ۲ سال از ۱۳۲۴ تا ۱۳۲۶ در نزد استاد على اصغر پتگر به تعلیم نقاشى پرداخت. سپس در سال ۱۳۲۶ به هنرستان كمال الملك رفت و از حضور بزرگانى چون اسماعیل آشتیانى، محمود اولیا و حسین شیخ بهره ها گرفت.

على چیت ساز، عباس كاتوزیان و صادق پور از جمله همدوره اى هاى وى در دوران تحصیل در هنرستان بودند.

اسفندیار احمدیه به علت شاگردى در نزد شاگردان كمال الملك و نیز به علت همفكرى با این جریان مهم نقاشى معاصر ایران، در امتداد منطقى مكتب كمال الملك قرار گرفته است.

مضامین تابلوهاى اسفندیار احمدیه نیز همان حال و هواى آثار كمال الملك و شاگردان بلافصلش را دارد كه از جمله مى توان به تصاویرى از طبیعت ، زندگى، كار، آداب و سنن مردم عادى، تكچهره سازى ، طبیعت بى جان (تركیبات هنرمندانه اى از بطرى و ساعت و لیوان و گلدان و میز و ظروف سفالى و شیشه اى و انواع اشیاى مختلف بنا به سلیقه نقاش كه آن را اصطلاحاً طبیعت بى جان یا Still Life مى گویند)، مصور كردن قصص دینى، حماسى و فولكلوریك اشاره كرد. این همه را او در تجربه گرى هاى متنوعى با ابزارهاى مختلفى همچون رنگ روغن، آبرنگ، مدادرنگى و ... به نمایش درآورده است. روح كنجكاو احمدیه همواره او را در معرض آزمون و خطا و كسب تجارب بیشتر قرار داده است. وى براى تكمیل دانسته هاى خود به كشورهاى مختلفى سفر كرده و از هر دیارى ، چیزى به داشته هاى بسیار خود افزوده است.

او در بخش نقاشى روى سفال و سرامیك در اداره كل هنرهاى زیبا و نیز در بخش گرافیك همان اداره چندسالى كار و فعالیت داشته است. همكارى با توفیق حاصل آن سال هاست (اوایل دهه ۳۰).

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

برچسب ها : اسفندیار احمدیه , کمال الملک , اثار احمدیه , استاد پتگر , اسماعیل اشتیانی , محمود اولیا , علی چیت ساز , نقاش معاصر , دانلود , دانلود مقاله , دانلود تحقیق , دانلود پایان نامه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر